Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje

Bolivinės balandos picos užkandžiai (be glitimo, be kiaušinių, be pieno)

Ingredientai:
1 stiklinė nevirtos bolivinės balandos;
2 dideli kiaušiniai arba 2 a.š. kiaušinių pakaitalo;
1 stiklinė pjaustyto svogūno;
1 stiklinė supjaustyto mozzarella sūrio;
2 a.š. smulkinto česnako;
½ stiklinės pjaustyto šviežio baziliko;
½ stiklinės pjaustytų vyšninių pomidorų,
½ a.š. druskos;
1 a.š. paprikos;
1 a.š. džiovinto raudonėlio;
Picos padažo.

Pagaminimo metodas:
1. Į puodą įpilti 2 stiklines vandens ir 1 stiklinę bolivinės balandos. Viską užvirti ir troškinti apie 20 min.
2. Įkaitinti orkaitę iki 180° C.
3. Vidutinio dydžio inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus picos padažą.
4. Gautą masę iškrėsti į keksiukų formeles ir paspausti, pripildant iki pat viršaus.
5. Kepti apie 15 - 20 min. Prieš išimant iš formelių palikti atvėsti apie 10 min. Tiekti šiltus su picos padažu.