Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje

Įdaryti pievagrybiai

Ingredientai:

¾ stiklinės džiūvėsėlių

4 skiltelės česnako

24 didesni pievagrybiai

150 g graikinių riešutų

500 g špinatų

50 g šviežio baziliko

alyvuogių aliejaus

druska

daržovinis prieskonių mišinys


Pagaminimo metodas:

Nuvalome pievagrybius ir išskaptuojame vidų, kad kepurėlė būtų kaip krepšelis. Susmulkiname česnaką, graikinius riešutus, špinatus, šviežią baziliką ir tai ką išskaptavome iš pievagrybių. Visą masę sumaišome su džiūvėsėliais, daržoviniu prieskoniu mišiniu ir žiupsneliu druskos. Gauta mase įdarome pasiruoštus pievagrybius i aptepame alyvuogių aliejumi. Kepame įkaitintoje iki 175 ° C temperatūros orkaitėje 15 – 20 min.

Skanaus!