- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Įdaryti pievagrybiai
Ingredientai:
¾ stiklinės džiūvėsėlių
4 skiltelės česnako
24 didesni pievagrybiai
150 g graikinių riešutų
500 g špinatų
50 g šviežio baziliko
Pagaminimo metodas:
Nuvalome pievagrybius ir išskaptuojame vidų, kad kepurėlė būtų kaip krepšelis. Susmulkiname česnaką, graikinius riešutus, špinatus, šviežią baziliką ir tai ką išskaptavome iš pievagrybių. Visą masę sumaišome su džiūvėsėliais, daržoviniu prieskoniu mišiniu ir žiupsneliu druskos. Gauta mase įdarome pasiruoštus pievagrybius i aptepame alyvuogių aliejumi. Kepame įkaitintoje iki 175 ° C temperatūros orkaitėje 15 – 20 min.
Skanaus!
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus