- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Kepti ananasai su balzamiko, medaus glazūra (be glitimo, be pieno)
Ant grotelių kepti ananasai su balzamiko, medaus glazūra
Jums riekės:
1/3 puodelio balzamiko acto
2 arbatinių šaukštelių medaus
¼ šauktelio prieskonių
1 ananao, nulupto, su išpjauta šerdimi ir supjaustytą į pusės centimetro storio griežinėliu.
Paruoškite grilinę keptuvę kepimui.
Paruošimas:
Į didelį dubenį supilkite balzamiką, medų ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite ananaso griežinėlius. Panardinkite keletą kartų į mišinį, kad visas ananaso griežinėlis pasidengtų glazūra. Kai grilinė keptuvė įkais, kepkite ananasų grižinėlius, apie 5-7 minutes iš abiejų pusių.
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus