Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje

Kepti ananasai su balzamiko, medaus glazūra (be glitimo, be pieno)

Ant grotelių kepti ananasai su balzamiko, medaus glazūra

 

Jums riekės:
1/3 puodelio balzamiko acto
2 arbatinių šaukštelių medaus
¼ šauktelio prieskonių
1 ananao, nulupto, su išpjauta šerdimi ir supjaustytą į pusės centimetro storio griežinėliu.


Paruoškite grilinę keptuvę kepimui.

Paruošimas:
Į didelį dubenį supilkite balzamiką, medų ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite ananaso griežinėlius. Panardinkite keletą kartų į mišinį, kad visas ananaso griežinėlis pasidengtų glazūra. Kai grilinė keptuvė įkais, kepkite ananasų grižinėlius, apie 5-7 minutes iš abiejų pusių.