- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Kukurūzų blynai (be kviečių, be glitimo, be pieno, be kiaušinių)
Kukurūzų blynai (be kviečių, be glitimo, be pieno, be kiaušinių)
Ingridientai:
2 puodeliai kukurūzų miltų
2 šaukšteliai begliuteninių kepimo miltelių
žiupsnelis jūros druskos
1 didelis kiaušinis arba 1 a.š. kiaušinio pakaitalo
1 puodelis vandens
¼ puodelio palmių sviesto ghee
Gaminimas:
Dideliame giliame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Išplakite kiaušinį ar paruoškite kiaušinio pakaitalą (1a.š. kiaušinių pakaitalo + 2 valgomieji šaukštai vandens ir gerai išplakite). Supilkite vandenį ir gerai visą masę išmaišykite. Supilkite kiaušinio ir vandens mišinį į sausų ingridientų mišinį ir atsargiai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi būti skysta, bet ne kaip vanduo.
Įpilkite aliejų į ketaus keptuvę ir įkaitinkite ant vidutinės liepsnos. Pasemkite ¼ puodelio tešlos ir supilkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite abi puses po 2-3 min., kol blynų abi pusės gražiai paruduos. Iškeptus valgykite iš karto. Pagardinti galite sviestuku, sirupu, uogiene ar saldžiais vaisiais.
Pagaminsite be:
Draugiškas:
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus