- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Lietiniai blynai (be glitimo, be pieno, be kiaušinių)
Jums reikės:
200g begliuteninių miltų mišinio koldūnams, blynams, makaronams, „Bezgluten“
2 kiaušinių* arba 2 arbatinių šaukštelių kiaušinių pakaitalo „Orgran“
250ml pieno arba augalinės kilmės pieno, pvz.: ryžių pieno gėrimo „Provamel“
250ml vandens
žiupsnelis druskos
50ml sojų pupelių aliejaus arba avokado aliejaus.
Aliejaus keptuvei
Tepamo šokoladinio kremo „Plamil“
Pagaminimo metodas:
Į dubenį supilti miltus, druską, vandenį, aliejų, pieną, išplaktus kiaušinius* ir viską gerai išmaišyti kol gausis vientisa, grietinėlės tirštumo masė. Įkaitinti keptuvę ir formuoti apvalius, plonus blynelius. Iškepusius blynus istepti tepamuoju šokoladu ir susukti į ritinukus.
Dėmesio, būkite atidūs: iš pradžių tešla skystoka, tačiau maišymo metu ir pastovėjus sutirštėja.