- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Makaronai su špinatais (be glitimo, be kiaušinių, be pieno)
Jums reikės:
300g makaronų be glitimo - tagliatelline
200 g tofu sūrio (nevartojantiems pieno produktų)
1 svogūnas
3 skiltelių česnako (susmulkintų)
3 puodelių šviežių arba šaldytų špinatų
200 ml ryžių gietinėlės
raudonosios paprikos miltelių
alyvuogių aliejaus
druskos
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus. Kepinkite česnaką ir svogūną, kol gražiai paruduos. Supjaustykite nedideliais gabaliukais tofu sūrį ir sudėkite į keptuvę kepti. Pabarstykite paprikos milteliais. Kepinkite, kol apskrus sūris. Ant apkepusio tofu su svogūnais ir česnakais supilkite ryžių grietinėlę. Atsargiai pamaišykite. Nuplaukite špinatus, jei šaldyti, tuomet juos atšildykite šiek tiek. Nepjaustytus špinatus suberkite į keptuvę. Įberkite pagal skonį druskos. Atsargiai pamaišykite. Uždenkite keptuvę ir palikite kaisti ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su išvirtais makaronais.
Pagaminsite be:
Draugiškas:
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus