- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Nekepti avižiniai šokoladiniai sausainiai - be glitimo, veganiški
Ingredientai:
400 g palmių žiedų cukraus
120 g kokoso kremo
1 v.š. kakavos miltelių
120 ml migdolų pieno
120 g žemės riešutų sviesto
100 g tamsaus šokolado arba šokolado lašelių
1 a.š. vanilės
3 puodeliai (220 ml) greito paruošimo (smulkintų) avižų
Pagaminimo metodas:
Puode sumaišykite palmių žiedų cukrų, kokoso kremą, kakavos miltelius ir migdolų pieną. Užvirinkite ir pakaitinę vieną minutę, nuimkite nuo ugnies. Į mišinį įdėkite žemės riešutų sviestą, vanilės bei šokolado lašelius arba susmulkintą šokoladą ir gerai išmaišykite. Avižas pilkite į mišinį po vieną puodelį, kas kartą gerai išmaišant.
Šaukštu sudėkite tešlos kauburėlius ant kepimo popieriumi ir leiskite visiškai atvėsti. Atvėsus sudėkite sausainius į šaldytuvą ir palikite, kad susiformuotų ir visiškai atšaltų.
Skanaus!
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus