Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje

Obuolių ir svogūnų sriuba (be glitimo)

Jūsų dėmesiui - priešalerginė sriuba,kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka obuoliai ir svogūnai, žinomi kaip du geriausi gamtiniai kvercetino šaltiniai. Kvercetinas yra bioflavonoidas, kuris veiksmingai apsaugo nuo alerginių reakcijų. Kvercetino laboratoriniai tyrimai parodė jo antiuždegimines, antioksidantines ir, netgi, priešvėžines antimetastatines savybes. Jis taip pat stabdo histamino išsiskyrimą, kuris yra atsakingas už daugelį simptomų, susijusių su alerginėmis reakcijomis.

 

 

Jums reikės:

1 šaukšto rapsų aliejaus
2 vidutinio dydžio geltonųjų svogūnai, supjaustytų griežinėliais
1 mažo poro, sukapoto
1/2 šaukšto šviežio rozmarino, sukapoto
1/2 šaukšto šviežių čiobrelių
3 obuolių, supjaustytų į mažus kubelius
6 puodeliai daržovių sultinio su sumažintu druskos kiekiu

Įpilkite aliejaus į keptuvę. Ant vidutinio kaitrumo ugnies pakepinkite svogūnus, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Sudėkite svogūnus į puodą, supilkite sultinį ir užvirinkite ant didesnės nei vidutinė kaitrumo ugnies. Pridėtite obuolius ir sumažinkite ugnį iki žemo intensyvumo. Troškinkite 10 minučių.

Skanaus!

 

Pagaminsite be:

 

 

 

 

Draugiškas: