- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Pyragėliai su šokoladu
Ingredientai:
375g miltų be glitimo sluoksniuotai tešlai
65 g šokoladinio kremo
32g cukraus pudros
Pagaminimo metodas:
pagal ant pakuotės nurodytą receptą, paruoškite sluoksniuotą tešlą iš specialaus miltų mišinio be glitimo. Tešlą iškočiokite iki 1 cm storio. Supjaustykite norimo dydžio kvadratėliais (jei norite didesnių pyragėlių pjaustykite didesnius kvadratėlius, jei norite mažesnių pjaustykite mažesnius kvadratėlius). Ant kvadratėlių vidurio įdėkite nedidelį kiekį šokoladinio kremo. Kremo paskleisti po tešlą nereikia. Lenkite vieną kvadratėlio kampą link prieš ji esantį kampą, kad gautumėte trikampį. Lengvai spūstelėkite šonus, kad priliptų, jei nelimpa, galite lengvai padrėkinti. Taip padarykite su visais pyragėliais. Kepkite gerai įkaitintoje iki 200C temperatūros apie 15-20 min, kol pyragėliai pasipūs ir gražiai paruduos. Kol pyragėliai keps, pasiruoškite glaistą. Leiskite atvėsti 5 min. ar apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus