- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Ryžių ir pomidorų sriuba (be glitimo, be pieno)
Ingredientai:
450g šviežių pomidorų, susmulkintų
Skardinė (400g) konservuotų pjaustytų pomidorų
1 v. š. pomidorų tyrės
150ml vandens
Druskos ir pipirų pagal skonį
50g ilgagrūdžių ryžių
Šviežiai kapotų petražolių
Pagaminimo metodas:
1. Sudėkite šviežius pomidorus, konservuotus pomidorus, pomidorų tyrę, vandenį, druską, pipirus į keptuvę ir užvirinkite, nuolat maišydami, troškinkite apie 30 minučių.
2. Leiskite truputį atvėsti, tada pertrinkite per sietelį arba su blenderiu suplakite iki vientisos masės.
3. Gautą masę sudėkite į puodą, įdėkite ryžius ir troškinkite sumažinę ugnį apie 15-20 min. stebėkite ryžius kada jie suminkštės.
4. Patiekite dubeneliuose su petražolių lapeliais.