Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje

Skrudinti javainiai be pieno, be glitimo

Jums reikės:
1/4 puodelio kokoso sviesto arba vynuogių kauliukų aliejaus
1/4 puodelio klevų sirupo
1/2 šaukstelio vanilės esensijos
1-1/2 šauktelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato
1/8 šaukstelio druskos
2 puodeliai begliuteninių tradicinių avižų dribsnių
1 puodelis begliuteninių greito paruošimo avižų dribsnių
1 indelis natūralaus jogurto be pieno arba kokoso pieno gėrimo

 

Paruošimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 150C. Mažame atskirame inde išmaišykite sviestą/aliejų, sirupą, priekonius ir druską iki vientisos masės. Didesniame inde sumaišykite tradicinius avižų dribsnius su greito paruošimo avižomis. Supilkite skystąją masę į avižas ir gerai išmaišykite su šaukstu, kol visos avižos pasidengs paruoštu sirupėliu. Paskleiskite paruoštas avižas ant kepimo skardos (kepimo skardą padenkite prieš tai kepimo popieriumi). Kepkite 10 min. (ne ilgiau). Išjunkite orkaitę ir palikite javainius vėsti uždarytoje orkaityje. Taip palaikykite 2-2,5 val. Skrudintus javainius patiekite su jogurtu arba kokoso pienu.

Pagaminsite be:

Draugiškas: