- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Šokoladinis pyragas be pieno, be kviečių, tinka veganams
Pyrago pagrindas:
3
1/4 puodelio kokoso miltų
2 šaukšteliai malto cinamono
1/8 puodelio natūralaus kokoso pieno
1/4 puodelio kokoso sviesto
Kremas:
2 puodeliai šokoladinio kokoso pieno gėrimo
1 puodelis kakavos
1/2 puodelio klevų sirupo
2 šaukšteliai vanilės esencijos
1/8 šaukštelio malto kajano pipiro
5 šaukštai kukurūzų krakmolo
1/3 puodelio šalto vandens
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Sudėkite į vieną dubenį pyrago pagrindo ingredientus ir šakute gerai išmaišykite, kol masė taps trapi. Po to gerai išminkykite visą masę rankomis. Padarykite iš masės rutulį. Paimkite pyrago kepimo formą (apie 20 cm skersmens). Ištepkite augaliniais riebalais. Įdėkite pyrago pagindo suformuotą rutulį į formą ir rankomis tolygiai paskirstykite po visą formą.
Supilkite į indą kokoso pieną, kakavą, klevų sirupą. Kaitinkite ant vidutinės ugnies ir maišykite. Maišykite kol kakava ištirps ir pradės virti. Suberkite kajano pipirą, gerai išmaišykite. Atskirame inde gerai išmaišykite kukurūzų krakmolą su šaltu vandeniu ir supilkite į verdančią kakavos masę. Sumažinkite kaitinimą ir plakite masę 2-3 minutes tol, kol masė taps tiršta.
Paruoštą pudingą supilkite ant paruošto pyrago pagrindo. Tolygiai šaukštu paskirstykite kremą.
Kepkite orkaitėje pyragą apie 25 - 30 min., kol pyrago viršus bus tamsiai rudas. Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite pastovėti 2-3 valandas. Patiekite su šviežiais vaisiais arba ledais be pieno.
Pagaminsite be:
Draugiškas:
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus