- NAUJI PRODUKTAI (32)
- AKCIJOS (5)
- BE GLITIMO (140)
- Aliejus (2)
- Alternatyvūs pieno produktai (22)
- Desertui (106)
- Dribsniai (23)
- Duonos gaminiai (33)
- Duonelės trapučiai/ krekeriai/ vaisių batonėliai (18)
- Gėrimai (2)
- Makaronai/ ankštiniai/ kruopos/ sėklos (46)
- Maistas kūdikiams (1)
- Organizmo stiprinimui/ valymui / lieknėjimui (8)
- Prieskoniai/ padažai/ saldikliai/ uogienės (16)
- Produktai kepimui (55)
- Sausainiai/ pyragaičiai (29)
- Sriubos (5)
- Odos priežiūrai (2)
- Burnos higienai (2)
- Kita (2)
Triufeliai be pieno
Ingredientai:
160 g datulių
180 g maltų migdolų
2 v.š. kokoso kremo
1/2 a.š. druskos
1 v.š. vandens
30 g nesaldintos kakavos miltelių + apvoliojimui
Pagaminimo metodas:
datules sudėkite į debenėlį su šiltu vandeniu ir palaikykite apie 10 min., kol datulės suminkštės. Išbrinkusias datules sutrinkite iki vientisos masės. Gautą masę sumaišykite su maltais migdolais, kakavos milteliais, kokoso kremu, druska ir vandeniu. Formuokite kamuoliukus ir juos apvoliokite kakavos milteliuose. Taip pat galite volioti spalvotuose pabarstukuose arba smulkintuose riešutuose. Suformuotus ir apvoliotus kamuoliukus sudėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent 30 min.
Skanaus!
- prisijunkite arba užsiregistruokite, kad galėtumėte rašyti komentarus