Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje
 
warning: Creating default object from empty value in /home/tikraibe/domains/tikraibe.lt/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Bandelės

Ingredientai:
0.5 kg mažo baltymingumo duonos mišinio
380 ml šilto vandens
2 šaukštai aliejaus
20g cukraus
5g druskos
20g šviežių mielių
30g šviežių arba šaldytų špinatų

Ingredientai:
2/3 stiklinės bulvių krakmolo
2/3 stiklinės migdolų miltų arba rudųjų ryžių miltų
2 v. šaukštai linų sėmenų miltų
½ a. šaukštelis druskos
¼ stiklinės sviesto, margarino ar daržovių sviesto (palmių)
6 v. šaukštai šilto vandens

Ingredientai:
300g begliuteninės duonos mišinio "Bezgluten"
2 kiaušinių tryniai
100g cukraus
50g aliejaus arba ištirpinto sviesto
7g mielių miltelių arba 25g šviežių mielių
150g pieno arba augalinės kilmės pieno (pvz.: ryžių arba avižų)

Ingredientai:
500g kelių grūdų begliuteninės duonos mišinys "Bezgluten"
350ml pieno arba augalinės kilmės pieno
5g druskos
15g cukraus
10g mielių miltelių arba 30g šviežių
50g saulėgrąžų sėklų
1 kiaušinis* bandelės aptepimui
bulvių miltų apybarstymui

Ingredientai 8 bandelėms pagaminti:
250g Bezgluten begliuteninės duonos mišinio;
50g kukurūzų miltų;
200ml vandens;
25g šviežių mielių;
½ v.š. druskos;
½ v. š. cukraus;
Aliejaus stalui ištepti

Ingredientai 10-čiai vnt. bandelių:
250g Bezgluten begliuteninio duonos mišinio;
200ml vandens;
10g šviežių mielių;
šaukštas aliejaus;
aliejaus skardai ištepti;
1 kiaušinis bandelėms aptepti (1 arbatinis šaukštelis kiaušinio pakaitalo)

 Ingredientai:
3 puodeliai (400g) Begliuteninių miltų su tešlos kildinimo medžiagomis „Orgran“;
1 šaukštelis druskos;
½ šaukštelis cukraus;
1 pakelis (7g) sausų mielių;
1 ¾ puodeliai šilto vandens;
2 šaukšteliai aliejaus arba tirpinto sviesto (tinka augalinės kilmės).

 Pagaminimo būdas:

1.Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.
2. Viską suberkite į didelį dubenį ir gerai išmaišykite.
3. Įpilkite aliejaus, šilto vandens ir supilkite į sausą mišinį. Gerai išmaišykite.
4. Į riebalais išteptą kepimo skardą sudėkite mišinį. Uždenkite rankšluostėliu ir palikti šiltoje vietoje, apie 20 minučių.
5. Teptuku su augaliniu aliejumi patepkite kepalo viršų. Kepkite 30-35 minučių.
6. Atvėsinkite ant grotelių.

Ingredientai:

½ puodelio, 1 šaukštas ir 2 a.šaukšteliai augalinės kilmės pieno (ryžių, avižų, migdolų, kanapių ar sojos) (150ml);
¾ puodelio kukurūzų miltų (100g);
⅓ puodelio, 1 valgomasis šaukštas ir 3 a. šaukštelio ryžių miltų (70g);
½ puodelio ir ½ šaukšto Orgran Glitimo pakaitalo be Glitimo „GFG“ (80g);
1 šviežias kiaušinis arba 1 a.š. Orgran Kiaušinių pakaitalo be kiaušinių;
2 a.šaukštelių cukranendrių cukraus (6g);
½ šaukštelio druskos;
1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus;
1 arbatinis šaukštelis Barkat kepimo miltelių be glitimo (4g);
2 a. šaukštelių sausų mielių.

Ingredientai:
1/3 stiklinės ir 1 a. šaukštelis vandens
1⅔ stiklinės (235g) kukurūzų miltų
⅔ stiklinės (110g) ryžių miltų
⅔ stiklinės (100g) „Orgran“ glitimo pakaitalo „be glitimo“
⅔ stiklinės (110g) žirnių miltų
100g augalinės kilmės margarino (Lydytas augalinis (Palmių) sviestas GHi)
1 arbatinis šaukštelis druskos

Gaminimo metodas:
Visos gamybos metu, turėti nedidelį puodelį vandens ir žiupsnelį ryžių miltų pavoliojimui. Naudoti – pagal

Surinkti turinį