Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje
 
warning: Creating default object from empty value in /home/tikraibe/domains/tikraibe.lt/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Salotos

Tortas ne tik žaliavalgiams, bet ir cukriniu diabetu sergantiems.

Sudėtis: Bolivinė balanda su trintos cukinijos padažu

Torto pagrindas: bolivinė balanda, džiovinti pomidorai, prieskoniai daržovėms be druskos.

Cukinijų padažas: cukinija, saulėgrąžų sėklos, česnakai, citrinos sultys, krapai.


Paprastai, lengvai pagaminamas tortas žialiavalgiams.

Ingridientai: kviečiai, kukurūzai, mung pupelės, burokėliai, morkos, veganinis majonezas.

Papuošimui: gliaudytas pistacijos riešutas

Pagaminsite be:

Ingredientai:

Įvairių salotų,
Bazilikų,
Mairūno ir kt. prieskoninių žolių,
Pomidorų,
Tofu sūrio,
Medaus,
Aliejaus kepimui,
Įvairių prieskonių.

Suplėšyti salotas, supjaustyti pomidorą, iš karto sudėti visus žalumynus. Tofu sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais ir iš pradžių paskrudinti keptuvėje be aliejaus.

Ingredientai:
700g moliūgų
1 ½ a. šaukštelio sviesto ar augalinės kilmės margarino ar švelnaus skonio aliejaus
2 šaukštai susmulkintų rozmarinų
Druskos pagal skonį
Šviežiai maltų juodųjų pipirų

Soros yra universalus ir labai maistingas begliuteninis grūdas, kuris gali būti valgomas vienas, tiesiog vietoje ryžių, ar kaip priedas sriubose ir troškiniuose. Šiame recepte, soros yra suderintos su kitais pikantiškais ir sveikais ingredientais.

Ingredientai:
350g ekologiškų avinžirnių
120g ekologiško tofu sūrio
120g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
120g juodųjų alyvuogių
Nedidelis svogūnas
1 a. š. citrinų sulčių (pagal skonį)
Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Pagaminimo metodas:

Nesvarbu kaip pavadinsite ir kaip ištarsite „Tabouli“,„Tabbouleh“, šis bolivinės balandos ir šviežių daržovių derinys bus gaivus užkandžis Jūsų pietums arba lengvas šaltas patiekalas vakarienei.

Ingredientai:

1 puodelis nevirtos bolivinės balandos;

1¾ puodelio vandens;

¾ a.š. druskos;

2 šaukštai citrinos sulčių;

1 česnako skiltelė, išspausta arba smulkiai supjaustyta (pagal skonį, pasirinktinai);

Ingredientai:

1 puodelis kuskuso;
2 puodeliai vandens;
½ šaukštelio druskos;
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų;
½ puodelio kapotų šviežių bazilikų (ar kitų žolių pagal jūsų pasirinkimą);
½ puodelio pjaustytų svogūnų laiškų;
1 cukinija;
2 dideli pomidorai;
1/3 puodelio pjaustytų geltonųjų arba raudonųjų paprikų;
1 puodelis trupinto fetos sūrio;
2 šaukštai citrinos sulčių;
3 šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus.

Ingredientai:

1 ¼ stiklinės džiovintų lęšių;
1agurkas (supjaustyti kubeliais);
80g fetos sūrio (supjaustyti kubeliais);
½ puodelio plonais griežinėliais pjaustyto saliero;
1 ½ stiklinės vyšninių pomidorų (supjaustyti ketvirtadaliais);
salotų lapų

Padažas:

3 šaukštai citrinos sulčių;
1 ½ šaukšto alyvuogių aliejaus;
½ šaukštelio džiovintų čiobrelių;
¼ šaukštelio druskos;
1/8 šaukštelio juodų šviežiai maltų pipirų;

Surinkti turinį