Jūs lankotės archyvinėje TikraiBe.lt svetainės versijoje. Prekių įsigijimas joje negalimas.
Kviečiame apsilankyti naujojoje TikraiBe.lt svetainėje
 
warning: Creating default object from empty value in /home/tikraibe/domains/tikraibe.lt/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Pusryčiams

Begliuteninė duona skrudinimui ir sumuštinis su rukyta lašiša, pertrinta varške bei laiškiniais svogūnėliais.

Viso grūdo apvalioji begliuteninė duona sumuštiniams su šviežia vištiena, vasara kvepiančiais pomidorais ir gaiviomis salotomis.

Kukurūzų blynai (be kviečių, be glitimo, be pieno, be kiaušinių)

 

Ingridientai:

Ingredientai:

2 prinokę avokadai
2 skiltelės česnako
2 v. š. citrinos sulčių
druskos pagal skonį


Pagaminimo metodas:
Avokadą nulupti ir sutrinti kartu su česnaku. Įpilti citrinų sulčių ir įdėti druskos pagal skonį.
Užtepėlę tepti ant paskrudintos begliuteninės duonelės arba kelių grūdų begliuteninės duonos.

Ingredientai:

200g baltų ryžių (trumpagrūdžių arba Risotto),
1 stikl. kokoso pieno,
6 v. š. baltojo cukraus,
1 mango vaisiaus,
1/2 vanilės ankšties,
1/2 v. š. apelsinų žiedų vandens (nebūtinai),
Trupučio druskos.

Pagaminimo metodas:

Reikės:
•3/4 puodelio nesaldinto migdolų riešutų arba sojos pieno
•1/3 puodelio mielių dribsnių

•1 1/2 šauškto kukurūzų krakmolo, ištirpinto 2 šaukšto vandens

•1 1/2 a.š. citrinos sulčių
•1 a.š. kavamale maltų garstyčių

•1/2 a.š. česnako miltelių

Ingredientai (vienam žmogui):

Begliutenininė bandelė;
1 TikraiBe.lt žverienos dešrelės;
2 riekelės Tofu sūrio;
1/4 prinokusio avokado;
Kapotų žalumynų.

Paruošimo būdas:

1. Įkaitinti orkaitę* iki 180C temperatūros.

Kai nubudus ryte už lango vis dar tamsoka, taip ir norisi griūti atgal į lovą. Tam, kad nereiktų keltis anksčiau tam, kad pasigamintumėte pusryčius, siūlome juos pasidaryti iš vakaro, o ryte lepintis ilgesniu miegeliu. Be abejo, šiuo pudingu galėsite mėgautis per pietus ar net vakarienę.


Jums reikės:
Ispaninio šalavijo (chia) sėklų

Surinkti turinį